Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Tuffare än jag trodde .

Godmorgon.

Måndag och ny vecka .

Fortfarande hostig och börjar bli otroligt less på det nu… saknar att träna liiite puls.  Men snart så borde det gå .

Kosten under helgen då, jo den har gått bra. Men är liiiite svårare när alla är hemma och vi hade Simons mamma på besök.  Jag gjorde matlådor så jag hade när dom beställde hämtmat . Sen handla vi massa godis från hemmakväll och allt fredagsmys alltså.. Jag tog några lysmelk igår då jag inte kunde släppa dom ur mitt huvud . Annars har jag följt schema exakt .

Denna vecka blir exakt som förra veckan så det är bara köra på . Hoppas på att kunna klämma in lite löpning också bara hostan ger med sig.

Nä nu dax att packa in ungsr i bilen för att köra Nelly .

Trevlig måndag .

Kasein har varit min räddning på kvällarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats