Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Dag 3 / Träna i gråa tights.

Onsdag idag och jag går in på dag 3 . Känns tidigt att uttala sig om något än . De som är lite surt är att jag är förkyld och hostig men inte så mycket att göra åt. Min känsla är att jag äter så jäkla mycket,  jag blir osäker och tveksam varje gång jag ska göra iordning och väger både en och två gånger för att kontrollera .

Frukost: Havregrynsgröt med proteinpulver med smak av pepparkaka, lingon, mandel och kanel.

Lunchen: Torsk med potatis och grönsaker i ugn.

Mellis: Rallarhalva med skinka,keso och avokado

Sen är det även middag och ett kvällsmål och direkt efter träningen en proteinshake och 3 riskakor

Träningen, nu har jag iofs bara kört ett pass i måndags men känslan där va inte inte på topp . Jag blir så jäkla osäker på att jag gör fel när det är nya övningar.. jag googla och jag googla men ändå tveksam. Sen kan ja nu förstår att vissa kan träna i gråa tights, har aldrig fattat det förr då jag alltid blir sååå svettig så det ser ut som jag kissat på mig . Men i måndags vart jag inte alls svettig,  bara otroligt trött i musklerna.  Men var inte alls så mycket puls som jag är van vid . Så där är det också ovant då jag brukar träna med hög puls och mycket svett . Är  mycket i mitt huvud som får arbeta nu kan jag lova .

Än så länge känns det väldigr bra 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats