Uppdatering 6 veckor. | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Uppdatering 6 veckor.

Åh hej och hå vilken dålig uppdatering det varit här alltså. Jag fick känslan att vem vill läsa om min träning och kost egentligen 🙂

Men jag tänkte att jag lägger upp här bilderna efter 6 veckor för då har man ändå gjort valet själv att klicka sig in för att se dom , än att dom bara poppar upp på instagram . Nu har du själv valet det

Sex veckor har gått tillsammans med Amanda .. Jag trodde det skulle vara svårare och tuffare,  absolut har det funnits stunder då jag velat skita i allt och möla en hel jävla godispåse … Det har varit två tillfällen då det gått lite åt skogen.. en lördag, jag rensa nog alla barnens skålar med gotta när dom somna sen va det Evelinas fest .. på festen höll ja mig bra fram tills 22 då jag tog ETT chips och sen va det kört 🙂

Jag har gjort alla mina träningspass och det är så kul att se att kroppen ändras. Kosten har också funkat bra, ibland får jag hjärnspöken att jag äter alldeles förmycket.. men jag har hållt schema och ätit alla måltider som dom ska. Det bästa av allt är att jag känner mig pigg och jag har ork .. sällan tom på energi.

Nu kan man inte förvänta sig en biggest loser förvandling på mig då jag inte var skitstor innan, men lite har hänt iaf . Jag har ätit fritt en måltid på helgen samt dessert då. Desserten kan vara typ lite choklad,  lohiloglass, lite linschips eller något jag varit sugen på .

Jag har minskat någon cm här och någon cm där men inga jätteras.. Vikt är egentligen oviktig men jag ligger lägre än på väääääldigt länge på den .

Hmm..någonting mer ?  Fråga om ni undrar något 🙂

Ha en grym fredag !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats