Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Nya lopp / Operation..

Hej fina ni .

Bloggen har legat nere av en hel del olika anledningar . Jag har inte haft någon lust att skriva då jag mest känt att det skulle bli massa negativt . Då kan jag lika gärna låta bli . Om jag ska vara ärlig så har det varit väldigt skönt, folk vet liksom inte allt vad som händer i ens liv . Ingen kan säga något om något .

Just nu kommer jag rikta in bloggen på mina lopp och träning . Så är ni inte intresserad av det så är det ingen idé att läsa 🙂

Jag fick Göteborgsvarvet av simon i 30årspresent så det står på tur just nu . Sen kommer vårruset . Det är inplanerat närmst .

Fick även Stockholm halvmarathon av mamma och pappa när jag fyllde. Det bästa av allt va att jag även fick hotell och Emelie och evelina följer med som support. !!! Hur bra är inte det ? Jag verkligen längtar .

Just nu är jag förkyld, eller är det allergi ? Svårt att veta .

Kan också meddela att vi äntligen blivit tagna på allvar när det kommer till Lion . Vi väntar nu på operationstid . Vi va in till öron näsa hals med han och han som kolla på honom beslutade direkt om att ta bort hans halsmandlar . Lion lider verkligen just nu och han tyckte det va väldigt konstigt ingen beslutat det tidigare . Han har ansträngande andning hela tiden, andningsuppehåll , snarkar, pratar grötigt, sätter i halsen osv . Eftersom han sover dåligt så blir han sjuk ofta . Så äntligen ser vi ett ljus efter allt vi sökt hjälp med honom . Är inte alls nöjd med Hofors hälsocentral angående Lion . Skrämmande .

En operation känns inte kul men allt som kan göra det bättre är positivt . Eventuellt att dom tar bort polyperna också, dom skulle kolla dom medans han va sövd .

Ha en fin dag !

Tänk att jag ska få uppleva detta lopp igen 🙂

IMG_4108

IMG_6879

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats