Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Att våga byta / Sänka kraven

För ett tag sedan vann jag ett par nya löpskor . Jag kan så länge jag kan minnas alltid haft asics och stor otroligt nöjd med dom . Eftersom skor kastaren heldel har jag inte vågat chansa och köpt ett par av ett annat märke . Men nu vann jag ett par saucony freedom ISO  på Instagram .

Jag hämtade ut dom idag och bart väldigt positivt överraskad . Dock var dom lite stora så skulle kunna haft en 38.5 istället för 39 .

Jag gav mig genast ut på en promenad i dom då kroppen inte alls är frisk. Hostar, snorar och huvudvärk . Jag som alltid får skavsår av skor men nu gick jah 7 km och kände inger skavsår alls .

Skillnaden mellan asics och dessa skulle jag säga att dessa känns mer B eller va man säger . Denna är en lätt tygsko, asics ör mer rejäl och hur tusan ska man förklara stabilare . Men  saucony Var verkligen supersköna och jag kan verkligen rekomendera dom . Gillade att dom va lite högre i bak . Återkommer då jag tagit en löptur i dom .

varvet närmar sig och jag är sjuk IGEN . Lite stressande men jag får lita på min grund och sänka kraven på mig själv. Man kan inte styra över sjukdomar tyvärr . Det bästa jah kan göra är att vänta Ut skiten och inte börja förtidigt . Det tror jag att jag tjänar på i längden .

Nu sova .

IMG_6946

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats