Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Rapport om bike and run .

Igår kväll visste jag inte ens om jag skulle kunna starta. Jag har haft sån rethosta till och från hela veckan . Jag har tränat på som vanligt och varken blivit bättre eller sämre . Jag googlade lite och bestämde mig för att ställa mig på startlinjen idag .

Bike and run är ett lopp där man är två personer som delar på en cykel . En ska springa och en cyklar , man får byta när man vill . Sträckan är 34 km .

Jag körde med Carola, lika som jag gjorde året innan. Förra året gick så jäkla bra . Vi kom i mål på 2.43. Iår hade jag inga som helst förväntningar , trodde det skulle gå runt tre timmar om vi inte behövde bryta . Carola hade en höft som krångla sen tidigare och jag min hosta. Men vi sa att vi kör, vi lyssnar på våra kroppar och måste vi bryta så bryter vi .

Vi kommer iväg och det känns bra . Vädret va betydligt bättre än förra året . Vi hade sol hela vägen . Vi körde på att springa 3 km sen byta , försöka hålla ett tempo på 5.00 per km . Men ville vi sänka farten va det helt okej och även att byta tidigare än 3 km va också helt okej .

Vid 14 km va det en vätskestation, jag cyklade just då och vi skulle byta vid 15 km . Vi kommer överens att jag stannar och fyller vattenflaskan och lägger lite bars i en påse och Carola fortsätter springa . Jag springer på ropar Carola och sticker iväg . När jag är klar susar jag iväg på cykeln för att komma ikapp och byta av Carola . Jag cyklar och jag cyklar men ser inte skymten av Carola .. Jag tänkte fan va fick hon krafter ifrån .. jag trampar på lite fortare men nä jag ser henne inte . Tänkte har hon satt sig och kissat så jag börjar ropa.. inge svar . Sen kommer en bil som tutar och blinkar .. Sen säger han: Du skulle hållt höger därborta så du måste vända .. SUCK ! Hur kan jag alltid hamna fel ..?! Hahaha så tydligt skyltat men nä jag missar det . Sprang ju förra året men ändå springer jag fel . Jaja trampa ör för glatta livet och ser Carola stå i vägkanten … Hon trodde jag fått punka eller tappat kedjan . Hon hade hunnit kissat och vilat sig lite . Va bara byta för va min tur att springa och jag va helt slut . Jag hade inte direkt återhämtat mig på cykeln, men det va ju helt mitt fel ..

Allt rullade på bra och jag är så jävla glad att jag får göra detta med Carola som lyfter mig . Som även säger när jag ska äta något för att inte få slut på energi . Varje gång vi cyklade åt vi något litet . Lite riskaka med jordnötssmör och banan på eller en GT tablett . Det gör även så man inte mår så skit efter .

Sista kilometrarna bestämde vi för att köra 2 km åt gången och det va ett smart val. Sista två km dela vi på så vart 1 km var cirkus .

När vi gick i mål stoppade jag klockan på 2.45. Det trodde jag verkligen inte . Även att vi va första damlag i mål så vi fick medalj och allt . Vi kom 9 av 17 lag .

Det känns helt okej nu efter . Har precis ätit en pizza . Det som känns mest är mina vader. Men lite heatlotion på dom så ordnar det upp sig .

Hoppas ni haft en fin söndag .

IMG_6908

IMG_6911 IMG_6912

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats