Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

1 oktober / Kickstart

Så är äntligen första oktober här, som jag längtat  . Men är lite nervös också ska jag meddela. För första gången i mitt liv har jag tagit hjälp och ska bli coachad kan man nog kalla det .

Jag har tagit hjälp av Amanda Larsson när det kommer till kost och träning nu i 6 veckor framåt.

En kickstart för att komma igång och hitta motivation till gymmet . Jag har kunskap men man fastnar ofta i ett mönster, samma övningar osv . Nu gjorde jag det enkelt, jag tog hjälp.  Nu vet jag exakt vad jag ska göra när jag kommer till gymmet . Ett pass där det finns en tanke, det finns kunskap och jag vet det tar mig närmare mitt mål . Jag tänkte även jag kör kosten på samma gång och jag ska berätta för er att jag är lite nervös, jag ska princip äta mer och träna mindre . Men jag litar helt på Amanda så det blir nog bra 🙂

Så nu ska jag rappotera till henne varje fredag för att kolla hur länget ligger till , spännande .

Vill ni spana in Amanda så heter hon larssonmanda där . Via instagram hittar ni också till hennes hemsida om du också är sugen på lite hjälp .

Nu kör vi 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats