Ett av sommarens bästa minnen . | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Ett av sommarens bästa minnen .

Alltså jag måste bara tipsa er alla ! Har fått två roliga nyheter,  den 8 oktober släpps biljetter till en kryssning för vi som älskar 90-talet och i November släpps städer och biljetter till dagen …

I somras när vi var i Göteborg var jag, Simon,  Emelie,  Evelina och Daniel och massa fler på vi som älskar 90-talet. Det va en av det roligaste upplevelse jag varit på . Vi började dagen hos Emelie och Daniel med brunch, mimosas och att göra oss redo. Vi åkte ganska tidigt till området och jag tänkte hur ska jag orka vara där hela kvällen,  det va då inga problem … på scenen var bland annat La cream, e-type, ALICE DEEJAY, Rednex, LEILA K och kvällen avslutades med SCOOTER ! på riktigt,  jag hade så jävla roligt. Vi dansa och sjöng heeeeela kvällen . En av dom bästa utekvällarna . Jag kommer absolut att boka biljetter …. så jäkla kul. Är du sugen,  vi tar kryssningen först, vilka är på .?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats