Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Vilken grå dag!

Vilken grå och tråkig dag det varit idag! Regn regn och ännu mera regn..

Noel vakna vid fem men jag vägra gå upp. Han fick välling och en ny blöja och vid halv sju somna han om. Vi halv nio vakna han av att jag börja röra på mig så han vakna då han låg typ över mig 🙂 Då gick vi upp och koka kaffe och åt frukost. Sen va han full i fan hela morgon. La jag fram kläder som jag skulle sätta på han rev han ner dom, jag packa ihop mina saker i en påse, han slet upp allt osv .. Mer vild en tam 🙂

När jag lämnat han så drog jag till gymet, jag har sagt det förr och säger det igen JAG ÄR INGEN GYMMÄNNISKA! hahah Har ingen diciplin i gymet. Men imon ska jag dit igen och träna armar, idag vart det ben och mage.

Resten av dagen har jag tillbringat på jobbet. Nu ska jag snart gå ner och duscha och byta om och fara hemmåt.!

Hoppas ni har en bra dag! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats