Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Trollstigen .

På förmiddagen idag åkte jag och Noel på ett äventyr. Vi tog fyrhjulingen till Söderåsen för att vandra Trollstigen . Så himla bra ordnat av Pia och monkan . Noel va väldigt feg för trollet monkan i början men det släppte . Han adoptera även ett stentroll som han döpte till Emil som han nu tar hand om . Vi lyssnade på historier och klättra på berg . Leta efter stentroll och busa med monkan . Noel har pratat om det hela dagen nu. Tack för ni ordnat så bra .

image

 image

image

image

image

image

image

När vi sen kom hem var det dax att försöka styra ihop packningen . Fick även till en löptur vilket var underbart då jag nu sitter i en bil.

image

Vi åkte hemifrån strax innan fem, orkade inte laga mat och plocka med det innan vi skulle åka . Lion somna ganska direkt och Noel var uppspelt . I Fagersta fick vi stanna för att äta en tunnbrödsrulle på Statoil 🙂 Lion fick sin kvällsmat med . Vi hinner åka tio min innan Lion bajsat ner sig totalt . Jag tog beslutet att slänga pyjamasen, Noel var väldigt skeptiskt till det men så fick det bli 🙂 Vi hann till Laxå innan nästa stopp, Noel fick sträcka på sig och kissa. Nu sover Lion och Noel är nära på att somna . Än så länge går det bra, somnar bara Noel så är det inga problem .

Noel lyssnar inte mycket nu, på parkeringen i Laxå fanns en fontän lite längre bort. Jag och simon går åt ett håll och tror Noel ska komma efter .. Trodde vi ja , han är påväg mot fontänen .  Vi ropar men han börjar springa. Jag springer efter och han ökar och skriker du kan inte ta mig .. Jag kan inte hålla mig för skratt för han har aldrig gjort så. Treårstroten som kommer nu 🙂

Nu sover han snart, då kan jag dyka ner i godispåse. 🙂

ha en bra kväll .

image

image

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats