Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Planering planering planering …

Hey helgen !

I veckan var vi till badhuset jag och barnen, tur vi fick mormor med oss . Det är inte lätt att dela sig alla gånger och kolla överallt samtidigt som man ska hjälpa till . Men barnen är duktiga när vi åker iväg och gör något eller iaf på badhuset 🙂 Noel bada i stora bassängen, Lion sköter sig själv bara han har Simpuffar och en sån platta på ryggen . Han slänger sig i sen simmar han till kanten . Nelly är överallt och ingenstans .

Igår när barnen lagt sig spelade jag och simon tv-spel . Hahah jag börjar komma ihåg varför jag inte fixk spela tv-spel när jag va mindre , jäklsr va frustrerande det kan vara ibland och då kommer alla svordomar . Vi spela något spel där man skulle samarbeta och laga mat . Sjukt kul . Såg precis ut som hemma. Jag gjorde massa saker och sa till simon vad han skulle göra när han bara vart stillastående 🙂

idag jobbar jag extra nu på morgon . Perfekt med lite övertid . Simon åker till Sthlm över natten   så jag har lite att planera för att det ska gå ihop . Nelly vill på disco ikväll och självklart ska hon få det , jag och grabbarna får åka emellan . Imorgon är det bullspring som jag håller i . Får ta med mig alla tre och hoppas på det bästa när jag ska ta emot anmälningar, fixa fika, hålla i uppvärmningen, skicka iväg dom startande, ordna prisbord, Lotta ut priser osv . Men det kommer gå bra . Brukar ha väldigt bra hjälp av grannarna och min familj så det är guld värt .

Sen är det marknad på byn som vi ska kika på . Noel vill till bmxhallen men det får vi nog hoppa denna gång . Han måste ha en vuxen där med sig när han cyklar . Men det blir fler gånger .

Hoppas ni får en fin helg .

IMG_9438

IMG_9469

IMG_9501

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats