Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Namn på lillebror ?

Är det något jag kan känna mig frustrerad över så är det namn till lillebror, jag kommer inte på det perfekta namnet !! Jag känner lite panik över det medans Simon säger, äh det kommer jag på påvägen till BB. Sen är det inte bråttom man har tre månader innan man ska skicka in papperen tycker han .. Jag blir bara irriterad då jag sitter och tänker på namn och kollar runt på internet för jag hittar det inte . Jag har varit inne på Noah men det har Simon nu sagt nej till.. Igår såg jag namnet Lion och jag gillar det. Så på min lista nu har jag Lias, Lion och Colin tror jag . Men inget känns sådär 100 perfekt så jag får nog vänta tills de perfekta dyker upp .

Har ni några fina namn ? Kan ni komma med lite tips ?

Ha en bra torsdag !

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats