Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mammakläder från Lidl .

Jag vet att fler och fler börjar upptäcka att Lidl har rätt mycket bra saker till bra priser. Har köpt en del saker till barnen där som tex regnkläder, sandaler, pyjamas med mer. Jag tycker inte det är något fel alls på deras saker, visst man får lite vad man betalar för så är det absolut men grejerna funkar och det är huvudsaken. Idag när jag va där såg jag att dom hade mammakläder, jag köpte ett par tights, ett linne och ett par mysbyxor som jag kan ha hemma på kvällarna. Jag har just nu byxorna på mig och dom funkar kanon, vist kanske det inte är dom snyggaste men dom va sköna och det är huvudsyftet just nu 🙂

Tänk att denna dag hade ett slut också. Efter jag lämnat barnen så tog jag mig en promenad och när jag kom hem så plocka jag och skura av golven. Herregud jag kan dammsuga tre gånger om dagen och det ligger fortfarande skit på golvet. Men nu är det gjort iaf så det är skönt. Jag passa även på att handla lite innan jag hämta hem dom. Köpte hem fyra nya askar med jordgubbar, älskar jordgubbar och melon just nu . Nelly drog med mormor och morfar till söderåsen och leta troll medans jag och Noel fick besök av Evelina. Vi spendera även en timme ute då Noel hoppa studsmatta, åkte på sin bobbycar och sin motorcykel, gunga och lekte jaga. När Simon kom hem gick vi in och jag börja med maten som fick bli pasta med köttfärssås och rivna morötter, majs och fetaost .

Efter maten hoppa jag in i duschen, jag har lovat barnen att gå till badhuset imon så jag lära göra ett försök till att raka benen 🙂 Vilket jävla jobb alltså, har säkert massa kvar men så får det vara. Jag är inte alls nå taggad på att gå till badhuset imon men barnen älskar att bada så jag får strunta i vad jag själv tycker och känner denna gång. Som tur är följer Evelinas Thomas med mig och hjälper mig. Noel är överlycklig för det.

Jag och Nelly ska även åka till Valbo och handla lite sommarkläder och skor till henne och jag måste ha en bikini om jag ska kunna bada. Den jag har här hemma täcker knappt vårtgården nu och trosorna har visst blivit stringtrosor typ 🙂 Sååå det måste bli en ny . Så valbo på fm och badhuset på em, sen får vi se om vi går och besöker någon kase. Det visar sig.

NU ska jag rensa jordgubbar.

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats