Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Måndag

Idag fick vi sovmorgon till halv åtta, dock va vi vaken mellan 4-5 för Noel hosta och hosta. När Nelly sen kom upp vid åtta åt vi frukost. Jag är nu ledig till torsdag klockan 14. Eller ledig och ledig, nästan mer lugnt att vara på jobbet 🙂 Vi tvättade lite och plocka lite innan vi skulle gå iväg på öppna förskolan här i Torsåker. Precis då får jag ett sms av mamma att den är stängd idag .. Så vi tog en tur till skogen istället, men det är svårt för Noel att gå där. Han vill sååå mycket men det är juh svårt för lillen 🙂 Sen gick vi hem och gav Noel lunch innan han fick lägga sig i vvagnen och nu står han ute och sover.

Jag och Nelly har nu ätit lite lunch. Jag bloggar och hon spelar Alfons Åberg på paddan . Vi gör ett nytt försök och åker till öppna när Noel vaknar för det hade jag lovat Nelly. Men det passar bra an Noel härja runt lite där . Sen är det dax att lämna Nelly hos sin pappa .

Det är väll typ våran dag. Ska försöka få ihop ett litet styrkepass här hemma. Kan juh itne köra kondition hela tiden. Rumoan måste upp lite:)

ha en bra måndag! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats