Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mammor, behöver er hjälp .

Hjälp mig, jag vet ärligt inte vad jag ska göra !

Lion vaknar mellan 4-5 varje morgon och är redo för dagen. Hur får jag han att somna om .?  På natten får jag han att somna om med bröstet men vill verkligen inte ha det vid denna tid . Han ligger och pratar/skriker.. Men efter ett tag lessnar han och skriker av ilskna så jag måste gå upp med han . Nu ligger han på golvet och leker . Det går inte få han att somna om även om jag drar han i vagnen .

 Vad ska jag göra ??

Finns det något man kan göra ?

Noel var exakt lika så könns som det är något jag gör. Men att göra morgon 4-5 känns liiiite tidigt för jag hinner inte lägga mig igen när Lion somnar för Noel vaknar runt sex och då blir det full fart !

Ha en fin dag !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats