Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Julafton.

Lion vakna i panik för ett tag sedan, skrek i panik. Vet inte alls var det var men så fort jag försökte lägga ner han skrek han hysteriskt . Nu sitter han i babysittern framför youtube och är halvnöjd, tror han försöker bajsa . Magen krånglar nog lite för honom. Håller på att sluta amma han så är säkert det .

Igår vart det inte alls som jag tänkt. Jag hade spinning på förmiddagen med ett gäng brudar, shiit vad roligt det är . Kom hem och åt lunch och jag känner det blixtrar i ögonvrån. Tar två migräntabletter och hoppar in i duschen. Men nä, det hjälpte inte . Jag vart liggande i över fyra timmar . Så jävla ont .. När jag sen kom på benen va det dax att göra iordning lite mat för Evelina och Thomas skulle komma på Uppersittarkväll . Jag var helt mosig i huvudet hela kvällen, känner även av det än . Tur jag inte hade något som skulle förberedas igår .

Här är allt lugnt, inte ett dugg stressad . Har inte bakat massa olika godis som jag brukar göra . Alla paket har varit klara ett tag, köpte det mesta via internet . Maten är hur lugn som helst då det är bara vindil ska äta idag . Mamma pappa mormor och matte kommer hit på lite fika på fm. Vi ska vara hos mamma imon då Nelly är med. Så idag blir det bara en lugn dag .

Nä nu måste jag ta upp Lion !

Hoppas du får en bra julafton.

puss

imageimage

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats