Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Jag har gjort det !!!!!

Jag är nu anmäld till Stockholm halvmaraton i september 🙂

samtidigt som jag är livrädd är jag även vääääldigt förväntansfull . Nervös är också en känsla, lite sådär pirrig . Haha jäkla fjant man är 🙂

Fick lite panik när jag var ute och gick idag och ringde hotellet och la på en till hotellnatt . Nu åker jag fredag klockan 17 och kommer hem söndag halv två . Det kändes bäst att göra så. Nu får jag sova en natt innan loppet, äta frukost och sen ta det lugnt och gå i lugn och ro till starten. Samtidigt slipper jag känna en tid att passa för jag ska åka hem . Nu kan väskorna ligga kvar på hotellet och vi kan gå tillbaka och duscha och slappa efter loppet . Sova, äta frukost och sen går bussen hem elva på söndag . Wiiee jag längtar .

Allt är verkligen bokat nu, seedinglopp, bussresa tur och retur , hotelltvå dagar samt själva loppet .

Wiiee ! Nu va det bara börja träna då 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats