Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Anmälan till nytt Lopp .

Nu har jag bokat både hotell och ett lopp som ska göra så jag kan få en bättre startplats på Stockholm Halvmarathon 🙂

Nu är det bara själva anmälan till halvmaran kvar att göra , vet inte varför jag inte  gör den men det känns lite läskigt tycker jag . Då får jag lite prestationsångest och träningen kanske blir ett måste. Haha jag är lite tokig sådär jag  .

Mitt seedinglopp får bli Lidingöloppet on tour i Gävle. Det är måndag den 20/6 klockan 19.00 . Loppet är 10 km, någon mer som tänkt köra det ? I värsta fall får jag åka in själv och köra det, springa ensam tänker jag juh ändå göra. Men alltid kul med sällskap, halvmaran ska jag också springa själv men hade varit kul med sällskap före och efter där med. Nu fick jag med min syster Evelina på en hotellnatt så hon får väll roa sig med shopping medans jag roar mig med att springa , win win liksom 🙂

Jag kan inte tänka mig att jag skulle springa ett lopp för att vara social, det kan jag göra hemma och sen på loppen vill jag sätta personbästa . Tävlingsmänniska som man är .:)

Är du sugen på ett lopp på 10 km? Anmäl dig till detta tycker jag 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats