Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Gott nytt år !

Vi skulle fira in det nya året med mina syskon men vi hänger ensamma 🙂 Simon håller på att lägga Noel och jag drar Lion i vagnen . Han har blivit mycket bättre sen igår . Märks att medicinen hjälper, lika så på mig . Grymt skönt !

Tänkte jag skulle skriva en summering av året som gått men just nu orkar jag inte det.

Nytt år nu som jag verkligen ser fram emot . Nytt samarbete som jag verkligen tycker är jätteroligt. Detta år ska jag som vanligt ta tag i mitt ätagodisvarjedagbetende .. Ska även försöka bli lite seriösare med träningen . Kroppen återhämtar sig inte av sig själv efter tredje graviditeten . 🙂

men nu ska jag mysa ner mig i soffan med en godisskål och pepsi Max 🙂

gott nytt år !

image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats