Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

En kickstart .

Nu i januari kommer jag köra igång ett projekt som jag tidigare nämnt om . Jag har blivit försäljare av foreverlivings produkter . Alovera som huvudprodukt. Det finns verkligen hur mycket som helst i den serien men jag har valt att satsa på deras träningsprodukter .

Det finns tre färdigs boxar man kan köpa som innehåller det du behöver . Du startar med en Box som heter c9, det är en kickstart på nio dagar. Du förbereder kroppen med den, lägger grunden inför nästa Box som heter F.I.T 1 . I den boxen lär man sig ta kontroll över kosten och startar förbränningen . Sist har vi F.I.T 2 boxen där man Ska forma kroppen och bygga muskler . Det bästa är att man äter bra och vanliga mat i alla boxarna . Du får produkter i boxarna för att komplittera kosten, inte ersätta . Dom ser till att du får i dig alla vitaminer, mineraler, fibrer och protein så du kan få de resultat du vill . Du får med massa smarriga recept och olika träningsförslag. Om man kör alla tre boxarna så håller man på i 69 dagar . Det är vad kroppen behöver för att ställa om sig och skapa nya vanor. Programmet innehåller även vilodagar, så kroppen kan återhämta sig . Man lär sig en ny livsstil som kroppen mår bra av .

Vill du veta mer eller är intresserad av någon Box så kontakta mig då . Vem som helst kan köra dessa . Om du vill ta din träning till nästa nivå eller om du känner dig trött och hängig . Man kan bara köra c9 såhär efter jul och nyår och få en kickstart på kroppen . Tveka inte utan hör av dig !

Här hittar ni hemsidan och kan läsa mer om produkterna om ni vill .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats