En helg i huvudstaden/Jag är för gammal . | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

En helg i huvudstaden/Jag är för gammal .

Godkväll !

Jösses vad trött jag är idag alltså. Jag har sovit hela dagen. Jag är för gammal för alkohol och uteliv . Tvi .

I fredags efter vi ätit på vapiano bestämde vi oss för att handla godis och gå tillbaka till hotellet . Vi bäddade ner oss och kollade en film och somna tidigt .

Vi vakna runt 8.00 eller jag, simon vakna en timme senare och vi gick då ner för frukost . Halv elva va vi redo och gick ut en sväng . Mötte upp Eric och Nella så spelade vi shuffelboard och biljard . Sen vart det lite kaffe på espressohouse innan vi gick till hotellet och kollade lite längdskidor och gjorde oss redo för kvällen . Vi möttes alla hos oss innan vi gick iväg för lite mat och bowling.. Avslutade kvällen med burgare och våffla med mjukglass .

idag vaknade jag vid sju och kunde inte sova.. när vi sen gick ner till frukosten kunde jag absolut inte äta !! Så segt men så va det . Upp på rummet och sov till strax innan tolv då vi lära checka ut. Jag sov hela bussresan hem, hemma sen vart det pizza och sen somna ja på soffan med grabbarna .. nu har jag ätit resten av pizza  och inväntar lite handboll.

Tanken var att jag skulle träna ikväll men nä jag vilar en dag till .. Så lite steg som jag har idag har jag aldrig haft tror jag.. så många steg jag barn nu brukar jag ha innan lunch en vanlig dag . Ops !

Det jag lärde mig denna resa var att jag aldrig ska åka utan träningskläder . Jag tränade ju fredagen och tänkte jag vilar lördagen så kör jag söndag igen . Men igår hade varit perfekt då vi hade en del dötid .. och idag har jag bara dötid . Men men så vart det nu .

Hoppas ni haft en fin helg.

Nästa helg tillbringar vi med pojkarna i mora med Simons jobb … Skidåkning och massa annat . Dock ska träningskläder med 🙂

A1D6594A-C80A-4D35-87DC-5FD81524CDDB

89CA2BE1-3DC2-4C8F-8583-A32A787BA095

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats