Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

En bra springvecka / c9

Hej !

Jag fick ihop en bra träningsvecka denna vecka . Många löppass precis som min tanke var så nu får man vara nöjd och njuta att man fick ihop det , för vissa veckor får man inte alltid ihop alla pusselbitar. Då blir det oftast träningen som faller bort .

Men fick iaf ihop ett längre pass på 9 km , ett lite snabbare pass på 4.5 km , ett pass med lite fartlek som vart 7.5 km och idag vart det ett långsammare pass med lite intervaller i backe Sen vart det ju även ett pass på fabriken denna vecka 🙂 .

Hade lyckan att evelina ville springa idag så då passade jag på . Vi höll ett tempo på 5.30 till en backa där vi körde 6 st 30 sekunders intervaller med 30 sekunder vila emellan . Det är en lååååång backe . Vi sprang så långt vi hann på 30 sekunder så vände vi och gick ner 30 sekunder  och så höll vi på . Sen joggade vi ett lugnare tempo hem .

Så jäkla underbart väder det vart idag alltså !

Min fundering nu är om jag är redo att kör c9 imorgon . Vet ju med mig att jag inte kan träna så hårt när jag kör den . Är jag villig att lätta lite på träningen i nio dagar för att kickstarta komma igång med kosten ? Jag måste göra något för det funkar inte med att bara säga minska portionerna och låt bli fika, glass, godis, kakor osv i veckorna .

Hmm har lite att klura på 🙂

IMG_6724

IMG_6725

IMG_6677

IMG_6723

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats