Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Beställt / förberedelse till lillebro

Nu är det beställt 🙂

Igår klicka jag hem Skötbädden och sängkläderna till vaggan .. Kommer bli så fiiiint . Längtar tills vi börjar göra iordning allt, just nu hamnar allt nere i källaren då det känns alldeles för tidigt för att göra iordning det . Känns som det kommer hinna samlas ett lagfart damm då 🙂 men bara att man har det hemma så är det ju lugnt . Vagnen hämtar vi väll i början på juni tror jag, inte tidigare iaf .  Ska ringa in och lägga till en vit sufflett till Sittdelen också .

Ni ska jag bege mig ut på promenad så jag har det avklarat .. Sen blir det inte mycket annat medans barnen är borta. Plocka lite här hemma, ta en dusch typ .

Puss

imageimage

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats