Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Barnledig !

Idag starta dagen runt fem (det är tidigt Sofie, inte runt sju ) 🙂
Jag låg och halvsov på soffan medans Noel höll låda. Jävlar vad han kan spela pajas alltså 🙂 han kan verkligen få en att skratta (ja att gråta med ibland) men han är fruktansvärt rolig ibland alltså .
När Nelly vakna vid halv åtta bakade vi scones som vi sen åt till frukost innan jag tog med mig barnen it vid halv tio . Simon skulle jobba han . Vi gick fram till skolan och lekte lite innan vi gick in på Ica för Nelly skulle köpa en tidning för sina pengar !! Kors i taket, hon vill aldrig använda sina pengar så hon ville verkligen ha den tidningen:)
Sen gick vi hem till mormor och morfar och fick kaffe och en till frukost 🙂 jag tog med mig mamma på en promenad med Boel sovandes i vagnen medans Nelly lekte med morfar .. Sen hem och fixa lunch och duscha innan jag och Nelly åkte på innebandy i Hofors !
Alltså till och med jag skulle kunna framstå som bra och göra mål om jag fick spela med Sandra O .. Vilken jäkla människa på innebandy ( ja alla bollsport egentligen för hon är grym på fotboll med ) men hon slår så fruktansvärt klockrena pass som man princip kan lägga in i öppen kasse ! Även jag skulle klara det !! Och vilken spelförståelse !! Stor eloge till henne! Hela laget va bra men hon och målvakten stack it liiite extra idag .

Sen åkte vi och handla innan vi åkte hem . Jag bädda rent i sängarna och plocka .. Nelly och Noel drog till mormor och morfar för att sova där då jag känner att jag behöver en hel nattsömn .. Är så sjukt sliten och trött . Lära skynda mig duka fram ost och kex samt godis för att hinna trycka i mig innan jag somna . Nu ligger jag i sängen med en hel brie i magen 🙂 så jäkla gott .. Även massa smågodis hann jag med .
Men nu ska jag sova !
Är en dag imon med !

Ha en fin kväll !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Meeen Erica, det var väl jättesnällt skrivet, nu blev jag helt rörd!!!
    Du får helt enkelt börja spela igen då, så får vi testa om det stämmer 😉
    Kul att ni kom och kolla, kul att Nelly vela ”Hejja” ! <3

stats