Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Ändrade planer

Idag på morgon åkte jag upp och gjorde min spraytan, jäklar i min låda.! Jag vart typ svart 🙂 men det vart så fint efter jag duschat . Jag handla även hem massa frukost så vi åt en brunch typ, äggröra, prinskorv, bacon, nybakta frallor, juice osv 🙂 såååå gott va det . Sen kom Sandra och Lunkan förbi och deras lilla oliver . Dom är från Gbg och Simon jobba med lunkan förr och jag känner Sandra via Emelie .. Dom gick runt och kolla hur vi fått det och sen fika vi .. Hade docl tagit fram cheesecaken Liite sent så den var hård men god 🙂 va lättar att äta av den på em 🙂
När dom åkte så gjorde jag lite lunch medans Noel sov .. Sen sov jag en liten stund på soffan så man skulle orka med kvällen !!!
Men precis innan jag skulle börja göra mig redo så har en blivit sjuk och resten typ hoppas av så det fick bli en hemma kväll .! Tråkigt då jag verkligen sett fram emot detta .. Man gör inte mycket nuförtiden så såg fram emot detta. Hade lånat kläder av syster Evelina osv . Men det blir väll flera gånger …

Mormor kom förbi för hon ville ha hjälp med att hennes mobil blinka 🙂 det va ett oläst sms så jag kunde hjälpa henne 🙂 bjöd henne på lite cheesecake innan vi packa in oss och åkte till Sandviken och gick på rusta och maxi .. Simon och Noel fick donken till kvällsmat! Okej jag tog en cheeseburgare jag med men jag hade köpt en plocksallad som jag tänkt äta hemma 🙂 den står ännu kvar men kvällen är inte slut än . Jag håller på att lägger Noel och Simon hoppas jag letar på någon film ..

Har lite panik över att man ska ställa tillbaka klockan inatt, när kommer Noel vakna då ????

Till sist, igår vart jag äntligen moster ! Min syster Emelie fick äntligen ut som bebis! Hon skulle haft 8 oktober .. Men har gått över och vart igångsatt.. Men allt sluta med kejsarsnitt igår kväll .. Ut kommer dom alltid ! Så nu är han äntligen här !! Nelly och Noels kusin .

Ha en fin kväll !

Här är innan jag duscha idag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats