Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

När man inte orkar , men …

Man bara bestämmer sig för att göra det och gör det !

Idag efter jag lämnat pojkarna kände jag mig trött, nere och allmänt less . Jag hade ett pepptalk med mig själv .. Antigen skiter jag i allt som har med träning och göra och lägger mig på soffan med godisskålen och kollar ett avsnitt av någon serie innan jag åker och jobbar ELLER så snörar jag på mig skorna och bara går ut och springer ..

Hur kommer jag känna mig resten av dagen om jag lägger mig på soffan ? Kommer jag bli piggare och få mer energi till jobbet ?

Hur kommer jag känna mig om jag går ut och springer ??

Jag bestämde mig för att snöra på mig skorna .. Jag skippade pulsklockan, målet idag var bara ta sig ut . Jag slår på en podd och börjar springa .. Jag springer i ett behagligt tempo, ett tempo där jag kan ligga hur länge som helst .. Dock svettas jag som en gris …

Efter ett tag börjar jag bli hungrig och klockan börjar bli mycket och jag ska till jobbet ..

14 km fick jag ihop !

Studsar in i duschen och gör mig redo för jobbet . Har en helt annan känsla i kroppen än innan löpturen .

Ångrar jag beslutet jag tog ? Absolut inte , det var precis vad jag behövde . Jag har haft vila nu söndag måndag så var så skönt att komma ut , när jag väl tog mig ut 🙂

Hoppas din dag varit bra.

IMG_9491

IMG_9492

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats