Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Måndag den 27 April .

Idag fyller min minsta lillasyster år. Stort grattis till dig Evelina, vi kommer på fika senare. Ni hittar hennes blogg  HÄR . 

Idag vakna Noel strax efter klockan fem, jag vägra gå upp den tiden. Jag fick han att somna om strax efter halv sju tror jag klockan var sen vakna vi igen strax innan halv nio. Det var mer acceptabelt . Bestämde att båda barnen skulle få vara hemma och ledig idag så vi tog en promenad till öppna förskolan och träffa massa mammor och barn där. Mycket trevligt. Sen gick vi hem och åt korv med bröd innan Noel fick lägga sig en stund, han sov i 40 min . Nu sitter dom och kolla Karlsson på taket och jag försöker få tag i Försäkringskassan vilket inte alls va det lättaste. Får prova igen imorgon.

Idag när Simon kommer hem ska vi åka upp på kalas till Evelina sen är det väll kväller när vi kommer hem. Jag måste förbi Ica och köpa jordgubbar, är så fruktansvärt sugen på jordgubbar. Köpte vattenmelon igår för att inte det fanns jordgubbar men det är jordgubbar jag vill ha så måste åka och kolla om dom fått hem några idag . 🙂

I brist på bilder så får ni bilder på barnen från i Lördags då vi var hemma hos Sofie , hon som knäppt bilderna också .

Nu ska jag styra upp en rejäl mellis efter som det kommer bli fika för oss när det är dax för middag egentligen . Pannkaka med sylt och glass står på menyn . Jag har sån ide torka på mat just nu, tycker det är så himla tråkigt med mat just nu . Så till lunch vart det korv med bröd och pannkaka till mellis, gav förslag på att bara steka hamburgare då vi kommer hem ikväll så får se om Simon godkänner det. 🙂 Haha! Nån vecka ska jag ta tag i att skriva matsedel och handla osv men just nu orkar jag inte bry mig i det 🙂

Ha en fin måndag!

image

image

Grattis Evelina <3

user-61728-250

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats