Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Ledig Onsdag / Kalas

Igår vakna Noel runt fem och va sååå himla pratsugen, han prata om allt och inget. Jag vägra gå upp så fick han äntligen att somna om strax innan sex . Vi vakna igen kvart över åtta så jag bestämde att han fick vara hemma med mig så vi inte behövde stressa på morgon. Vi låg kvar i sängen och drog oss innan vi steg upp. När vi sen va redo för dagen åkte vi hem till Camilla i Sibbersbo. Vi klappa hästar, fånga grodor, grilla korv, åt popcorn, mata fiskar med mera. Hur mysigt som helst. Vi åkte hem strax innan tolv för jag tänkte nu somnar nog Noel i bilen men icke. Så jag la han i vagnen och tog en promenad när vi kom hem men han bara låg och prata och sjöng. Flytta över han till sängen och där somna vi bägge två. Vart en liten sen middagslur. När vi vakna hoppa vi in i duschen för vi skulle på kalas hos mamma/mormor. Där bjöds det på fika och otroligt god tårta. När vi sen kom hem vart de lite mys i soffan innan det va dags för sängen.. Men Noel vägra somna, han låg och prata och sjöng i sin säng. Jag brukar ligga brevid han i hans säng till han somnar men igår gjorde han allt utom att försöka sova så jag gav upp och gick ut. Han fick ligga kvar så jag lämna hans dörr öppen, han ropa några gånger och jag visa mig i dörren och sa godnatt och han somna äntligen. Kanske lättare att inte ligga brevid han för då vill han prata och busa så mycket .

Idag fick han gå till dagis igen, han vinka glatt och åkte iväg på en sån bobycar 🙂 Jag tog en promenad och nu har jag plockat och dammsugit här hemma. Ska strax åka iväg till affären och handla lite . Sen vet jag inte vad dagen erbjuder, blir iaf studsmatta och vara ute på em om Noel får bestämma 🙂

Ha en fin Torsdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats