Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Ett efterlängtat möte .

Igår kväll när barnen somnat så åkte jag och simon till min syster med familj för att träffa lilla bebis . Alltså tänk att mina barn har varit så liten, helt plötsligt vet jag inte ens hur man håller i en bebis .

Louie vart väldigt glad när vi kom. Han är väll bara för underbar den killen . Gud vilken glädjespridare. Lite extra roligt är ju att han härmar allt man säger 🙂

När vi sen åkte vid tio så tog vi driven på Max . Hur busigt är inte det 🙂 kändes lite förbjudet haha .

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, jag vill till Liseberg . Får se vad den andra halvan säger . Vädret ändras ju hela tiden . Simon vill inte gå med stålande sol. Får se hur vi gör, vet inte annars vad vi ska hitta på .

ha en bra tisdag .

image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats