Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Detta jäkla gym .

Godmorgon !

Nu kommer ett rop på hjälp ?

Igår var jag på gymet men slutade att jag gick där ifrån med en sån dålig känsla . Typ sur istället för att det sprutar energi om mig efter träning .

Jag får ingen känsla för gymet . Jag har iofs träningsvärk efter varje pass jag kört så något rätt bli det men det känns inte bra . Att det ska vara så lätt att hjälpa andra med tips och trix men när de kommer till mig själv låser det sig . Är säkert för jag kört det så länge och skulle behöva lite inspiration . Sen kan jag inte låta bli att känna mig stressad i gymet . Löpning 1 timme så kommer 13 km och känner mig slut . Hög på endorfiner, svettig och puls. Nu springer jag sällan en timme utan blir 30-40 minuter  .. en timme i gymet bara springer iväg och jag känner mig stressad . Att jag är borta alldeles för länge .

Igår körde jag ben och lite mage .

Passet:

Jag körde en stege .. Började med 10 benböj 50 kg sen gjorde jag 10 fällkniven .. sen gjorde jag 9 knäböj och 9 fällkniven osv ner till 1 ..

Frontsquats 3×10 20kg

Båten med rotation (viktplatta 10kg)

Sen körde jag två maskiner, en för framsidan och en för baksida lår .

Avslutade med att göra en hel knäböj gå upp halva vägen, ner i botten och sen upp hela vägen . 3×10 med 30kg .

Läser ni någon bra träningsblogg eller kanske du har en .. tipsa mig gärna . Eller är du grym på träningsschema och upplägg så kontakta mig 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats