Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Brun utan sol .

Hejsan .

Just nu smörjer jag mig med brun utan sol, jag har två stycken jag använder . Man känner sig så mycket fräschare med lite färg på sig . Kanske inte den finaste färgen man får men det duger helt klart . Den finaste får man från solen men nu är det lite fel årstid .

Dessa två är dom jag har :

IMG_6977

Vi börjar med den rosa :

Den har jag köpt från cocopanda och är en mousse . Den tycker jag är lite svår att få jämn då den torkar otroligt fort . Både för och nackdel för är också väldigt bra att den torkar fort för man känner sig inte sådär kladdig när man smörjt sig .

Den vita är lättare att få jämn men nackdelen är att man känner sig lite kladdig efter.

Jag använder mig av en vante när jag smörjer mig , händerna är svårast att få till .

Har du någon brun utan sol att tipsa om ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Prova Maria Åkerbergs ”tan in a bottle”. Tycker den är sjukt bra. Fick bra recensioner på Nyhetsmorgon för ett par veckor sedan också 😉

stats