Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

BOB Revolution PRO

Vimedbarn har nu att dom söker folk som vill testa en barnvagn. När jag såg det kände jag bara ÅH tänk om jag kunde vinna något. Detta skulle vara perfekt för mig och Noel. Jag skulle vilja ha en lätt och smidig vagn som jag kan ut och springa med. Emmaljungan som vi har nu skulle jag aldrig orka springa med. Plus att jag inte är så nöjd med Emmaljungan som jag trodde jag skulle vara. Men det är juh inte bara köpa en ny vagn heller så detta är juh perfekt. När jag läser om vagnen sp verkar det juh för bra för att vara sant. Snygg är den också. Nu håller jag verkligen tummar och tår att jag förengångskull har turen på min sida. Har iofs aldrig vunnit någon tävling via internet men någon gång ska väll vara den första .

Kolla så fin den är :

Detta vore en perfekt vagn för mig och Noel. Vi som använder vagen varje dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats