Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

En helg i Göteborg .

Så var vi hemma igen. Som alltid, borta bra men hemma bäst. Är väldigt skönt att vara hemma med sina saker och sin säng . Resan ner gick hur bra som helst för mig, Nelly och Lion .

När vi kom fram på fredag em åkte vi direkt till Simons syster med familj och åt fruktsallad innan vi sen klädde oss för att gå till en lekpark. Vi lekte och bars umgicks innan det va dax för oss att åka till nästa ställe för att äta middag och sova .

lördag förmiddag åkte vi till Simons pappa för att umgås. Vi gick ut till en lekpark där barnen lekte någon timme innan vi sen gick hem för att äta lunch . På eftermiddagen var det kalas för Louie . Vi fikade och umgicks med familjen . Även Sandra och lunkan var där, dom gör en verkligen på bra humör. Önskat vi bodde närmare. Ser fram emot att umgås då de är Håkan Hellström 🙂 efter kalaset stannade vi och åt innan vi sen åkte vidare till Simons mamma för att sova.

På söndagen var vi ute i en lekpark på fm bara jag, Simon och barnen . Finns så himla mycket lekställen i Gbg , så roligt . Efter Noel sovit så åkte vi och mötte upp Emelie och Daniel för att gå på halloween på Liseberg . Barnen åkte karuseller och det va verkligen mysigt att gå runt där . Lion skötte sig exemplariskt . Han sov och när jan vakna passa vi på att äta så han fick komma upp och äta han mes och sen somna han om. Vi åkte hem vid åtta då de stängde . Jag vann även 2 kg toblerone .. Jag som aldrig vinner . Spela för 60kr sammanlagt .. Så det va kul . När vi kom hem till ingmarie så fika vi lite sen somna barnen ganska direkt . Vi sov till halv nio dagen efter. Eller jah va upp med Lion mellan 6-7 men vi somna om . Sen åkte vi hem ganska direkt vi va redo .

Resan hem fick också väldigt bra. Lion sov nästan hela tiden. Vi fick stanna en gång för mat och en gång för att äta glass och gå på toa .

Nu är vi hemma och det känns skönt . Nu är det höstlov så jag och barnen är hemma . Just nu försöker jag vakna till liv med en kopp kaffe . Så jäkla trött och seg . Men snart så är man redo för dagen 🙂

Ha en bra tisdag .!

Puss .

image image image image image image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats