Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Semestertripp

Sitter just nu bilen påväg till Göteborg . Går inte som vi
Planerat men det blir ju sällan så 🙂 familjen kaos påväg liksom . Noel är vaken och har inga planer alls på att sova . Nelly tänker då vara vaken hela natten har hon berättat . Jahapp, jag är väll vaken jag också då 🙂

Idag vart det intervaller som träning . Nere på stålringen, en löparbana. Först jogga vi som uppvärmning, sen körde vi lite spänst genom att hoppa på ett ben uppför läktaren där, sen byta ben och sen jämfota .. 5 varv x två .
Sen skulle vi springa allt vid hade ett varv, 400 meter . Sen körde vi intervaller 30sek jobb och 20sek vila x 5 sen längre vila, sen samma sak två gånger till . Behöver jag säga att jag va slut sen .

Sen tillbringa vi dagen hos mamma och pappa . När dom kom hem bjöd vi dom på spagetti och köttfärssås med sallad .. Efter kaffet packa vi in oss i bilen och är nu påväg. Vi har kommit halva vägen nu . Fick stanna en sväng för mitt huvud håller på döda mig så lära köpa alvedon och lipsyl. Nelly snylta åt sig en korv .

Vi har nya vagnen med oss, blev hur mycket mer plats som helst i bak plus att man ser bak . Verkligen supernöjd med den 🙂

Nu lär jag roa barn.!

Ha en fin kväll !!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats