Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Premiär i springvagnen .

Idag fick Lion göra premiär i springvagnen, jag tror han gilla det för han sov som en stock under löpturen och efter . Alltså jag älskar verkligen vagnen, Bob revolution pro. Idag sprang jag nog på alla underlag man kan tänka sig. Asfalt, is, grus och typ kvicksand 🙂 Fick ihop lite över 7 km och det får jag vara nöjd med. Att springa med vagn och inte kunna röra armarna är jobbigt tycker jag, men så himla värt när det är gjort. Har inte varit ute och sprungit ja sen i mitten på december så det va skönt. Hann även köra lite styrka då han sov vidare när vi kom hem.

På kvällen nu var vi till mamma och pappa och åt soppa. Jag älskar soppor, idag vart det en med rotsaker och högrev. Efter vart det en halv groda ( Som semla fast grädden och mandelmassan är blandad) Jag dela med Noel. Nu har jag ätit min semla för iår och den var smaskig .Till lunch idag gjorde jag en shake som smaka äppelpaj, mixade ett äpple tillsammans med soyamjölk, ultra vanilj och lite kanel. Mums.

Så min dag i kost :

Frukost : Gröt med äppelmos,kanel och mjölk, en hårmacka med ett kokt ägg och en kopp kaffe.

Löpning 7 km + styrka överkropp

En kopp kaffe med fibern i .

Lunch : En äppelpaj shake

Mellis : En kaffe och två fincrisp med smör och ost

Middag : Rotsakssoppa med högrev och en halv semla .

Ha en fin tisdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats