Nu tar vi nya tag . | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Nu tar vi nya tag .

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, jag känner att nu är det dags för det igen .

  Vi kan väll redan nu komma överens om att om du redan stör dig eller inte är intresserad av träning, kost, familjeliv så är denna blogg inget för dig .

Vi skippar elaka kommentarer för dom är egentligen helt onödiga. Har du något problem med mig så kan du ta det via mejl , Messenger eller dm på insta och stå för vem som undrar än att gömma sig anonym .

Mitt liv går upp och det går ner och jag kommer skriva ärligt utifrån hur jag mår och känner , mina tankar och funderingar .

Bloggen kommer största del handla om kost, träning, familjelivet som jag tidigare skrev om. Kommer ske en del förändring inom min träning nu närmsta tiden . 🙂 Så himla taggad på det.

Jag har haft en bra träningsperiod och jag klara mitt stora mål som var Stockholm Marathon under 4 timmar, trots 34 gradig värme, samt så slog jag min tid på Stockholm halvmarathon som också va det stora målet . Jag har även sprungit min snabbaste mil . Så nu kommer jag ändra fokus lite i 6 veckor framåt och se vart det kan leda till.

Sååå nu kör vi 🙂

Från Stockholm Halvmara, jag var sååååå trött så trött. Min förra tid va 1.40.02 så målet var under 1.40 .

Efter Stockholm Marathon som genomfördes till stor del tillsammans med Carola .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina

  Kul att du är tillbaka Erica! Alltid gillat ditt bloggande. Kul att få inspo till träning och mysigt att läsa om kidsen. Du har ett lättsamt sätt att skriva på, igenkännligt 🙂

  Skit i bitterfittor som borde ta och älska sig själva istället för att va elaka troll på nätet…. jante i sin modernaste form och inget annat är det, så exkludera dem bara.
  Jag har lyckligtvis nästan allid haft förmågan att skitai! Vad folk tycker och tänker. Det är väldigt befriande. Jag själv är väl tämligen ointresserad vad andra gör eftersom jag har fullt upp med att göra på mitt sätt, eller nått 🙂
  Lycka till med nya träningsutmaningar
  Kram Paulina.P

Annons
stats