Nu kan jag inte göra mer . | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Nu kan jag inte göra mer .

Torsdagen börjar lida mot sitt slut men har lite kvar jag måste göra innan jag är färdig för dagen. Jobba någon timme till, tanka bilen, hämta en barnstol, hänga lite tvätt osv.

Idag vart det 7km joggningtur och ska jag vara ärlig så var det inte den känslan i kroppen som jag hade hoppats på . Tur jag sprang på fm så jag har längre tid för återhämtning. Men börjar inse att jag inte kommer klara mitt mål som jag vill. Förra året va allt bara så himla rätt . Det var första gången jag sprang en halvmara så hade inga förväntningar alls . Allt bara funka så himla bra. Sprang med en bra känsla hela loppet och sen att jag gick i mål på 1.45, hade jag aldrig kunnat tro . Så mycket tankar just nu som jag bara borde släppa och njuta av loppet . Men inne i mig bor det en tävlingsmänniska och jag vill juh bli bättre. Men har man en dålig dag så har man .

Äh nu ska jag sluta grubbla och bara åka iväg och njuta. Men är så mycket som ska klaffa, frukost, lunchen osv . Man vill inte äta fel så det ställer till något . Det är så himla tråkigt, eller att man blir akut bajsnödig under loppet . Jobbigt läge liksom .haha

Nä ett ryck nu .

Ha en bra kväll!

Jag är absolut inte sponsrad av Asics men önskar verkligen jag var det.

IMG_9266

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats