Fredagen i bilder ! | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Fredagen i bilder !

Igår vakna vi upp i Torsåker, jag och Noel vid fem. Nelly kom upp runt åtta då Noel ropat på henne x antal timmar. Haha! Är så gulligt när han sitter och ropar på henne, sen när hon kommer upp blir han alldeles tokig och uppspelt . Vi åt frukost innan vi gjorde oss redo för att gå till affären för att köpa smör så vu kunde baka en fredagskaka, det vart en tigerkaka 🙂 Efter vi handlat gick vi förbi min mormor och sa hej innan vi gick  hem för att grädda pannkaka . Noel åt 3-4 stycken, han älskar mat. Nelly åt två pannkakor hon med. När Noel sen sov en timme roa jag och Nelly oss ut på baksidan. Vi åkte sen hem till Pauline med familj och Nelly fick leka med sin kompis Iza. Hon vart även kvar där då jag skulle handla, hämta saker i radhuset och ha spinning. Dock kom ingen på passet så fick åka hem utan att träna 🙁 Hemma va det dax för hemgjord pizza, idag vart det med tonfisk och lök på .

Sen bada barnen och efter det vart det ostkrokar och fredagsmys. Eller mys och mys, Noel va helt galen och bara sprang runt och toka. Even kom också ner och höll oss sällskap .

Nu sitter jag på jobbet, värsta skiftet 6-18 .. 🙁 Dra mig baklänges va tråkigt. Men men bara bita ihop, men hade hellre varit ledig med familjen . men vi behöver pengar till huset 🙂

Här kommer ett gäng bilder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats