Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Den är här !

Som jag nämde tidigare är jag uttagen av vimedbarn att testa vagnen BOB revolution pro, idag kom den 🙂 Vi satt ihop den och efter kvällsmaten tog vi oss en liten tur för att testa den. Nelly på sparkcykel och Noel i vagnen. Vart bara en kortis på asfalten här runt husen. Vad jag kände va att guud vad jag saknar en trehjuling. Denna vagn va super lätt att köra om man jämnför med vår Emmaljunga som vi har nu . Suffleten gilla jag också super mycket då den va stor och skydda bra. Det minus jag kom på va att jag hittar inget fullt sittläge, det kanske finns bara att jag inte kommit på det en. Men som det är nu måste Noel ligga eller halvligga och det gillas inte av han 🙂 Men som sagt har inte kollar så noga på det än . Nästa vecka ska vi testa ta en löptur med den för då åker Nelly till sin pappa och Simon har semester så då jäklar ska det bli jogga av, bägge två! eller alla tre blir det juh!

Jag och Nelly ska nu kolla film med lite gotta.! Skulle bara slänga in ett snabbt inlägg!

HA en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats