Borta bra men hemma bäst | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Borta bra men hemma bäst

Godmorgon .

Det var ett tag sen ..

Vi har varit i Orsa grönklitt med Simons jobb så jag har faktiskt lagt undan mobilen . Faktiskt ganska skönt att bara göra det. Så har inte uppdaterat så bra och inte så mycket bilder.

Vi åkte upp vid lunch i torsdags. Vi hade två stora stugor som vi dela upp oss i . Så himla snällt sv Simons jobb att bjuda på sånt . Folk droppa in en efter en . Vart en tidig kväller .

På fredagen skulle dom anställda på kurs på fm så jag och pojkarna hängde i stugan . Bubblade lite och gick ut en sväng . Men med 15 minus och storm så snön yrde vart vi inte ute länge . På em va det skidskola/teknikträning .. jag och pojkarna åkte dockhem rätt fort pga kyla . Hann iaf med en tur på längdskidor tsm med Sara senare på em . Sem bjöds det på mat och dryck i stugan . Så trevligt.

Lördagen bestämde vi oss för att åka hem . Va fortfarande så kallt och blåste . Skönt ändå då vi var borta hela förra helgen också . Vi packa upp och drog till mamma på en fika . Sen skotta vi snö hela familjen . Pappa kom med en traktor och hjälpte oss . Avslutade lördagen med tacos .

Idag blir det äntligen träning . Var längesen nu så idag är jag laddad. Blir nog lite intervaller och lite styrka ..

Vi hörs !

Ö 7798D42A-AE90-45FE-8F2A-3CF84219AB3D

D20B2444-AEC1-448C-856A-54D9D58D3603

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats