Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

BOB REVOLUTION PRO

Som ni kanske kommer ihåg sen tidigare så fick jag möjligheten att testa vagnen BOB REVOLUTION PRO  genom Vimedbarn.se . BOB revolution PRO är den första joggningvagnen på den svenska marknaden, ingen vart gladare än jag då jag fick möjligheten till detta då jag va ute efter en joggningvagn .

Jag kan bara säga, vilken vagn alltså . Jag har varit ute och joggat med den och jag tycker den funkar hur bra som helst. Den är väldigt lätt och den rullar smidigt både på asfalt,grusväg och skogsväg. Noel sitter väldigt bra i den, och dämpningen är kanon. Han sitter där han ska i den och hoppar inte runt . När man joggar med den så låser man framhjulet och det gör att den går lätt och smidigt framåt. När jag haft vagnen och promenerat med så har vi framhjulet svängbart och det gör den smidigare i tex affärer och lite mindre utrymmen. Den är även super lätt att packa med sig då den inte tar stor plats i backluckan och den är lätt att fälla ihop . Vi hade med denna vagn till Göteborg när vi va där i sommras och den funka även lika bra i storstaden 🙂

Jag älskar sufflten på vagnen då man kan ha den i tre olika lägen. När Noel har sovit i vagnen har det varit perfekt att dra ner sufflten nästan helt. Helt klart ett extra plus vid solsken också.

Min sambo och också joggat med vagnen och han vart också imponerad över att det gick så lätt, han trodde det skulle vara jobbigare att jogga med barnvagn. Visst blir det liiite jobbigare men inte så farligt som vi trott .

Här är lite mer fakta om vagnen : (Är mina kommentarer)

Främre svänghjul – Perfekt för smidig manövrering och snäva svängar; lås det på plats för ökad stabilitet. (Funkar klockrent)

Trumhandbroms – Den nya trumhandbromsen ger en ytterligare bromsfunktion (Jättebra i nedförsbackar så kan man bromsa lite så vagnen slipper rusa iväg)

Ny chassidesign – Nytt svart chassi för ett sportigt och elegant utseende (Den är verkligen snygg)

Justerbart handtag – Det vadderade handtaget är skönt att hålla i och är justerbart i höjdled, handledsremmen ger ytterligare säkerhet under promenaden

Enkel hopfällning – enkel, två-stegs ihopfällning av chassit. (Verkligen superlätt)

Överlägsen fjädring – garanterar att ditt barn får en bekväm åktur oavsett underlag. (Instämmer helt)

Justering av framhjul – det är enkelt att justera framhjulet aå vagnen rullar rakt.

Adapter fäste – för snabb montering av BOB:s babyskydd och liggdelsadapter eller lekbord.

Multi-läges sufflett – skyddar ditt barn mot väder och vind; den stora tittluckan på suffletten gör att du lätt ser ditt barn. (Älskar den)

Quick-release hjul – av slagtålig polymerkomposit för att klara även den mest ojämna terräng.

Förvaringsfickor – två interna nätfickor i sittdelen, en stor ficka på ryggstödet och en stor varukorg.

Parkeringsbroms – trampa ned och släpp upp med foten, hjälper till att hålla barnvagnen på plats när den står stilla.

DIN EN1888:2012 – Godkänd för löpning och inlinesåkning.

Tusen tack för att jag fick möjligheten att prova denna vagn. Den kommer verkligen användas flitigt här hemma .


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats