Återbesök hos läkaren , blandade känslor ! | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Återbesök hos läkaren , blandade känslor !

Detta kanske kommer bli ett rörigt inlägg då alla känslor är hit och dit . Det är så mycket blandade känslor inom mig .

Idag hade jag en tid bokad hos yttligare en ny läkare . Det visade sig att det var nog det bästa som kunde ha hänt tror jag . Tänk att det skulle behövas en kvinnlig läkare för att sätta ord på mina känslor och verkligen få mig att erkänna och prata …

Hon gick ganska rakt på sak efter att ha läst igenom mina papper, jag tror problemet ligger någon annan stans med att det har satt sig i nacken och ryggen, kroppen säger ifrån .. så jag måste se hur jag kan hjälpa dig och har någon nämnt muskelavslappnande till dig ?

Jag blir alldeles svettig och stel … Hon tror jag behöver hjälp att slappna av .. Först neckar jag och säger nej och skrattar .. Hon fortsätter och säger att det är ett tydligt tecken på stress och att jag är spänd ..

Okej hon läser av mig ganska bra så jag börjar berätta lite kort om att jag vill vara effektiv och har svårt att vara nöjd och alltid känner att jag måste gör något . Att jag får lätt ångest om jag inte är effektiv och gör saker .

Hon förstår exakt och börjar prata om olika saker som jag känner igen mig i exakt . Jag blir ännu mer svettig och väldigt obekväm vilket hon ser och förstår exakt. Så hon nämer kontrollbehov och påpekar att jag absolut inte ska känna mig dålig över att erkänna .. vilket jag gjorde ! Hon nämner att det finns mediciner och få för att jag ska kunna känna ett lugn i kroppen … jag är emot medeciner men jag vet inte när jag kände ett lugn i kroppen senast .. det har nog aldrig hänt ! Inte vad jag kommer ihåg .

Hon förstod att jag ville upp på heltid men hon bromsade …

När jag gick därifrån så mådde jag typ illa och ville bara gråta samtidigt som det var sån lättnad !!! Jag grät i bilen hem och jag kände mig helt slut .

Nu ska jag börja med att prata med någon får se vart det leder . Försöka hitta ett lugn .

Så ligger det till .

Skönt att lätta på hjärtat och visa verkligheten .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Får lov att säga grattis mitt i allt det jobbiga…
    Nu har du ställt in startblocken å kan göra dig redo för ditt livs lopp; mot harmoni, balans å hälsa, utan prestation🙏🏼

Annons
stats