Är det ens möjligt ? / Träningsplan | Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Mamma till 3 som älskar löpning och träning .

Annons

Är det ens möjligt ? / Träningsplan

Godmorgon .

Det är skönt att vara borta men att vakna upp hemma med mina killar är något lite extra . Att höra detta crossljud eller när dom leker att bilarna burnar är något extra 🙂 Att ha en Cross köra i ansiktet medans man dricker sitt kaffe 🙂

Kroppen känns helt okej. Lite trött i höft och knä bara annars känns det inte så mycket .

Jag gjorde nyss något tokigt . Jag anmälde mig precis till Stockholm halvmarathon 2018 . Vet egentligen inte om jag vill då det känns omöjligt att slå tiden .. borde jag kanske leva på känslan att jag har just den tiden än att försöka slå den ?

Skillnaden inför nästa år är att jag köpte en startplats till simon också .. kommer det hjälpa eller inte hjälpa mig ? 🙂 men jag vill att han också ska få uppleva just den halvmaran . Så köpte iaf en plats åt han som han ska få i julklapp . Så nu gäller det att fixa barnvakt . Han läser inte min blogg så därför kan jag skriva detta så nu får ingen nämna det till han 🙂

Nu är det bara ett lopp kvar denna springsäsong och det är på lördag .. sen kanske jag springer adventsloppet i Gävle bara för känslan .

Igår löste jag även gymkort här i Torsåker så nu startar en ny resa eller vad man ska säga . Nu ska jag bli stark 🙂 Min tanke är tre gympass i veckan och något intervallpass .

Passen blir :

Biceps/triceps/axlar

Rygg/bröst

Ben/mage

Löpning på bandet blir almenäsintervAller .


Så är min tanke iaf . Eventuellt att jag avslutar passen ibland med tabataintervaller på löpbandet. Tillåter vädret i höst/vinter kommer jag ta mig ut och springa behagliga rundor för att hålla igång löpningen .

Nu blir det lite frukost .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats